maandag 10 september 2012

Deautybox

Jullie lazen hier en op de facebook page van Colourblogs al eens iets over de 'Deautybox'.
Voor diegene waarbij geen belletje gaat rinkelen, zal ik het eventjes uitleggen.
Deautybox is een nieuw begrip in beautyland, na Nederland komen zij namelijk met de eerste beautybox uit in België. Het principe van de beautybox gaat als volgt: je betaalt maandelijks een bedrag (10 à 15euro gemiddeld voor een box) en krijgt een luxe-doos thuis geleverd met 5 verschillende staaltjes in, van luxeproducten maar ook van drogisterij producten.
Soms testers maar soms ook echter fullsize-producten, die bijna 2 maal zo duur zijn wanneer je ze fullsize in de winkel koopt, niet slecht toch?

Vandaag geef ik jullie wat praktische en achtergrondinformatie over de nieuwe Deautyboxen!


 
Het principe van een beautybox zoals die maanden geleden als paddenstoelen uit de grond schoten ken je ondertussen al, wat deze beautybox inhoudt in de volgende stap!
 
Deauty komt van Discover Beauty, het merk wil je iedere maand laten kennismaken met onderstaande producten van merken waarmee ze samenwerken.
Zo vind je iedere maand een 4 à 6 samples of travelsize producten van een van onderstaande merken.
Niet niets, we zien Clinique, essie, estee lauder, Kérastase, Kiehl's,... Stuk voor stuk zijn het merken die erg geliefd zijn bij beautylovers, en anderen.
Redken, Kérastase en L'Oréal professional zijn bijvoorbeeld enkele van mijn favoriete kappersmerken voor mijn haar een optimale verzorging te geven!
 
 
De Deautybox kan je online bestellen op hun site waar alle info nog een keertje opstaat!
Je kan de box bestellen voor € 15 incl. verzending!
Naast het maandelijkse abonnement van € 15 kan je ook een jaarabonnement pakken voor € 165 wat betekend dat je 1 box gratis toegestuurd krijgt, je abonnement kan je op ieder moment stopzetten.
De verzending hoef je dus niet apart bij te betalen, en voor een luttele € 15 krijg je 4 tot 5 travelsizes van de meest gekende verzorgingsmerken toegestuurd, zodat je deze eerst kan testen voor je een fullsize koopt, en ook erg leuk om nieuwe producten te leren kennen.
Je krijgt bij beautybloggers hetzelfde effect als wanneer je een kind een zak snoep geeft!
AANVALLEN!
Nieuwe producten, en de gouden oude klassiekers.
 
Momenteel enkel nog te betalen met visa of mastercard, maar Deauty is vollop aan het zoeken naar een oplossing omdat niet iedereen zo'n kredietkaart heeft.
Indien je zo'n kaart niet hebt en je toch een box moet hebben, kan je even aan een van je ouders vragen om te betalen met hun kaart, en zo is het ook opgelost!
 
In het kort!
Prijs : €15 / maand of €165/ jaar
Je kan het elk moment stopzetten
4 tot 6 luxe-staaltjes
Enkel te betalen met visa of mastercard
Meer info : http://deauty.be/
 
Ik ben alvast fan van de deautybox, en er zit er ook eentje aan te komen.
Ben benieuwd naar wie er nog een abonnementje zoekt te nemen op deze service.
Speak up guys! Zoek jij je te abonneren op Deauty?


Geen opmerkingen: